och regnet det bara öser ner

Idag är det en sån där dag man bara vill vara inne och mysa =) Tur för mig att jag är ledig och kan göra precis det!! =)

Ska snart ställa mig och baka bröd men vet inte riktigt vilket bröd jag ska ta, blir nog ciabatta =) Någon som har goda brödrecept att dela med sig så godtas dem tacksamt =)

Den svenska psykvården är tamigfan inget att ha!!! Blir så arg när människors känslor bara leks med.. känslor rivs upp och sen ges inte verktygen att ta hand om dem. Ska den sjuka människan själv inse hur den ska bearbeta dem? Det är inte så lätt när man är totalt nere i skiten!! Man betalar ju inte massa pengar för att sedan må sämre än man gjorde när man började. Hur kan man säga till en människa som mår dåligt att du är nog färdig med din "behandling" nu? Så gör vi inte med cancerpatienterna, vi låter inte dem ligga och ha ont bara för att läkarna inte vet hur de ska göra. Då får man ju konsultera med kollegor eller skicka patienten vidare. Att ha ont i själen och behandlas är exakt lika viktigt som att behandla fysisk smärta!

Vad har ni för erfarenheter av den svenska psykvården?


Speciellt till dig!!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Du har så rätt så!

Har man inte kunskapen som krävs så får man ju iallafall vara så professionell att man ber om hjälp eller som du sa, skickar vidare.

Jag blir tokig. Det känns som att den svenska psykvården består av mediciner.(fin bild (: )kram

2009-10-26 @ 11:27:13
URL: http://josefinejossanjosse.blogg.se/
Postat av: Markus

Vill med vara hemma :) behöver nog inte skriva vad jag anser om psykvården i detta land. Vill man ha bra psykvård så får man betala priset för det.

2009-10-26 @ 11:29:37
URL: http://halfwaytohell.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Usch fy vad tråkigt!! :( ibland önskar man verkligen att det fanns en "ångra" knapp också! Jag har tyvärr inte heller sparat så gamla sms. Vi har varit tillsammans i 3 år snart. Men skaffade ny mobil förra året.. så då blev det inte att jg sparade.

2009-10-26 @ 12:11:38
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Mother, Married &Twenty

sv: jo precis, vissa barn mår nog bäst av att bara var hemma, medan andra som min son tex nog trivs bättre där det händer mycket.

2009-10-26 @ 12:15:58
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

vet inte om du fick min kommentar, blev något fel ! visst ä'r väl hösten mysig när man får tända ljus, dock kan man ju inte låsa in sig och tända ljus hela dagarna, de är de ärsta, att man måste tu :/Jag gillar inte alls psykvården i sverige ! jobbar inom landstinget så jag vet,

2009-10-26 @ 13:16:48
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

så mysig bild =)

2009-10-26 @ 14:27:01
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Mamma

Är ju som så...bryter du t ex benet så får du det gipsat och då hjälper det ditt ben att läka men så kan man ju tyvärr inte göra med själen!

Underbart vacker bild...me loves...:)

Puss å kramPS. Hotel Tokio ÄR bra å då är jag ingen fjortis...hihihi...DS

2009-10-26 @ 14:46:49
URL: http://susannastankar.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

jaha gör du :) Vad gör du inom landstinget då?

2009-10-26 @ 15:09:52
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

jaha du jobbar på onkologen, jag jobbar inom kostsektionen inom landstinget. Är mest i landstingsrestaurangen och serverara politiker ;)

2009-10-26 @ 16:39:45
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: engelsson

Ja det e det vansinnigaste man hört på länge,,går man till psykvården o söker hjälp o de lyckas låsa upp en så man börjar prata så kan de ju inte bara överge en utan att ge några strategier o verktyg för o bearbeta det man upplevt..det försvinner ju inte utan finns i ens vardag o man måste få lära sig o hantera det..kram

2009-10-26 @ 21:34:27
URL: http://engelsson.blogg.se/
Postat av: Daniel

Ja vad jag tycker om psykvården ska vi ju inte snacka om. Det vet du nog redan :P

2009-10-30 @ 14:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0