Dagens absolut sötaste klipp

Jag måste bara dela med mig av det =)


tävlingTävla bla om de här fina små husen hos Utanäs, titta även
in i butiken Utanäs.

Du får skynda dig om du ska vara med, tävlingen pågår
tills imorgon.

Lycka till! =)

Ytterligare en tävling:


Marinerad Fetaost

Det har jag gjort idag, eller nyss kanske man ska säga =) Marinerade med vitlök (givetvis) och timjan, och olivolja oxå såklart.. Får vi smaka på dem om någon dag =) Se om det blev gott! Återkommer nästa vecka om resultatet =)

Någon annan som har ett annat tips på marinad?

Idag gick vi till Mobilia och lämnade tbx den ena bag-in-boxen som blev över från kalasen. Onödigt att ha så mycket vin hemma, speciellt när man behöver pengar.
Har tappat lusten för alkohol, vilket egentligen inte är någon förlust. På kalasen drack jag max 4 glas sammanlagt på två kalas. Har inte riktigt förstått det där med att supa sig full!

Kortet som jag skickade till min brevvän i somras på hennes bröllopsdag =)


Gummibjörnar

Har insett hur underskattat det är med Gummibjörnar. Som godis alltså.. så sjukt goda =)

Har ni något favoritgodis?Onsdag morgon

Målaren är här och målar fortfarande, är väl klar i nästa vecka någon gång. Idag ska han börja med lilla rummet som ska göras allt i. Får hoppas att det inte är för mycket skadat. När vi flyttade in så visade det sig att det var varit en liten fuktskada på ena väggen.

Igår gjorde jag bort mig så mycket på jobbet, gick in till en patient som jag tyckte borde äta. Så gick in väldigt aktoretär (heter det så?) och sa "Hej Åke, ska du inte ha någon mat idag?". Mannen ser helt förskräckt ut i sängen och säger barskt "För det första så heter jag inte Åke och för det andra så vill jag INTE ha någon mat". Jösses va jag skämdes, Mariel hade sagt att han hette Åke när hon rapporterade om honom.

Har ni gjort bort er så i er yrkesroll?

Sen så ska jag göra lite reklam för en tävling som jag är med i =)


Tävlingen om dessa fina grytpallar finns hos
Dansbanegatan tom 18/12.

TisdagsTema - Vägg

Denna tisdagens tema var Vägg

Min bild kommer från Schweiz när vi var på en dagstur i Römerstadt, Romarstaden, de hade behållt många ruiner osv. På ett ställe kunde man gå ner i underjorden där de bevarat en kloak som är människobyggd. Såhär såg det ut där nere.. de har byggt efteråt på den för säkerheten för de som går ner.

 
Då var karusellen igång

Igår ringde målaren till Markus och dem bestämde att de skulle börja måla om som idag. Så igår när jag kom hem så fick vi börja röja kök och hall som vi bestämde oss för att börja med. Så snart ska jag börja röja toa och sovrum, beror lite på om han börjar måla i köket eller i hallen. Vi får se =) Annars får jag hjälpa till med det sista som behövs ikväll när jag kommer hem, typiskt att jobba två kvällar i rad när man ska få renoverat. Men men för sent att byta nu, dessutom har jag redan bytt imorgon från en dag till kväll.

Vi har valt ganska ljusa toner i hela lägenheten så att den blir ljus och fin. Inget knallgult eller mintgrönt här inte!! =)

Ni ska få se före och efter bilder sen, förebilder tog jag dagen efter vi flyttat in. Dem får duga! =)

Vilken lycka

Igår var jag en sväng på Lidl med Markus innan jag skulle åka till jobbet. Där hittade jag Lauantai-makkara =) Så jävla gott, äkta finsk korv.. den är så god så det inte är sant. Var ingen kopia utan den riktiga som mommi alltid hade hemma!!! =)

Får väl bjuda på ytterligare ett kort som jag gjort själv.. =)


Detta kort fick mamsingen på sin 50-årsdag =)

hantverkare trivs nog hos oss ;)

Idag hade vi ytterligare en hantverkare på besök hos oss, närmare bestämt en målare. Vi ska få hela lägenheten ommålad eftersom förre hyresgästen vanskött lägenheten så. Han var här för att kolla vad som behövdes göras osv. Så det blir nog målat tidigare än våren som vi trodde från början. Skönt om det blir så =)

Tänkte lägga upp bilden på Willjams dopkort som jag gjorde i somras, insåg att jag inte lagt upp alla kort jag gjort mm. Vissa har frågat efter det.. så här kommer ett i väntan på fler ;)


Det är inte lika grått och glåmigt i verkligheten, det är taget med en
mobilkamera därav kvalitén.

Förresten, snart är vi uppe i 5000 besökare.. funderar på att lotta ut något då.. men vet inte vad. Något förslag? =)

RSS 2.0