färdigt pyssel

Bröllopskortet till Monica och Daniel

  

~~~~~~~~~~~

Bröllopspresenten till samma brudpar,
en broderad tavla..~~~~~~~~~~

Klänningen som jag gjorde till bröllopet~~~~~~~~~

Bröllopet var så underbart fint, är så glad att jag fick vara med när dem blev man och hustru =) Kul att träffa all släkt man inte träffat på 10 år.. vissa kände man knappt igen men dem sa att jag inte förändrats =) Tycker vi om såhär i åldersnojetiden ;)Här har ni hela familjen Pettersson/Reijer/Josefsson =)
Så goa allihop!!

tvillinggubbe =)

denna hittade jag i min liter med jordgubbar jag köpt =) en tvillinggubbe.. så söt och gooood =) Mums med färska jordgubbar, svenska dessutom =) skulle kunna äta hur mycket jordgubbar som helst =) nyttigt och gott, kan det bli bättre? ;)

måndagar på mitt jobb är lika med förvirring på hög nivå. Ingen vet någonting, patienterna drösar in och man går på lågvarv antingen av att ha jobbat eller haft en fartfylld helg =P Idag var det inte annorlunda, mycket skratt och mycket förvirring.. typiskt måndagar. Hade ett ärende till akuten och där var dem likadana och även dem skyllde på att det var måndag ;) Hur är måndagar på ditt jobb? =)

hade gått sms från Specsavers när jag slutade, blev så glad =) mina glasögon hann komma innan bröllopet =) Så kul!!! Gick givetvis direkt och hämtade dem.. såhär ser dem ut =)


Lite kraftigare båge =)


par nr 2 =)

Vilka var bäst tycker ni? =)

ännu mer willjam-gos =)

Idag fick man ännu mer gos med världens goaste Willjam =) Idag skrattade han och var glad som bara den =) I måndags fick man kämpa fram ett leende hos lillkillen =) Härligt att se hur han utvecklas =)
Han låg på filten på golvet och gnydde om uppmärksamhet och jag var inte sen att ta upp honom för lite kramande =) Helt plötsligt börjar han suga på min arm =P haha han var lite hungrig för sen åt han som bara den när jag matade honom med flaskan =)

har glömt säga vad Daniel sa häromdagen när vi var i Svedala, vi snackade om att barn nog känner av när den som håller barnet inte känner sig trygg i situationen.. för Willjam började gråta hos Daniel och så kom han till mig och blev tyst.. Då säger Daniel "Bara för att du är onormalt självsäker" =) haha

Familjen Salmi/Jörgensen var här med soffan som vi har fått av Dennis för han skulle köpa ny. Blev så himla bra med ommöbleringen och den nya soffan.. jag trodde inte båda fåtöljerna skulle få plats men det fick dem =) Blev hur bra som helst =) Nu kan vi ha fler än två på besök och ändå umgås i vardagsrummet =) Innan har vi fått ta fram köksstolar eller sitta på kuddar på golvet.

Hoppas på att hinna bli klar med presenten till brudparet oxå innan pappsingen med familj dyker upp i början av nästa vecka =)

Hur ska ni fira midsommar då? Själv ska jag roa mig med att jobba =)

hej gott folk

har varit efterfrågad här vet jag.. så ska ta mig i kragen och skriva ett inlägg. Har varit så jäkla mycket senaste veckorna att jag knappt hunnit med någonting. Fast jag tycker om när det händer saker omkring mig =)

Blev klar med min söta klänning nu ikväll =) Lägger upp bild när jag använt den på bröllopet =) Är iaf riktigt nöjd med den =)

Häromdagen var vi och hälsade på Pernilla och Fredrik =) Självklart blev det massa gos med Willjam.. han är såå söt!! Men vad han växer =P
Titta så söt Markus var med honom =)

Markus har fortfarande jobb på Gotland men han kommer komma hem oftare denna sommaren än när han var i Kiruna =) Vilket är skönt som tusan!! Så han har jobb tom 15 aug.. är så stolt över honom att han är så duktig att dem vill ha honom mer =)

Har klippt mig oxå för er som inte snackat med mig senaste veckan =) Blev ganska kort =) hehe var sååå trött på mitt hår så skönt att bli av med det!!


RSS 2.0