polisbesök

Hade nyligen två poliser här hemma på en snabbvisit, den ena var ganska snygg.. och när man ändå ska ha polisbesök så skadar det ju inte att dem är snygga ;) eller hur?
Började fundera på varför det är så egentligen att vi tjejer alltid tycker män i uniform är så snygga och sexiga? Kanske kan få lite debatt om det här i bloggen ;)

Nu sitter ni ju och undrar varför och jag snackar snygghet =P haha

Jag hittade en gammal bärbar dator här på gården när jag skulle slänga sopor i eftermiddags. Hade knappast reagerat på denna stökiga och skräpiga gård om det inte varit för att jag sett ett stöldmärke på den märkt Lunds Kommun på. Så det var inte mer spännande än så =)
Dock har jag skapat lite snack och skvaller på gården eftersom polisbilen åkte in och ställde sig mitt på gården, var bara lite sirener som fattades så hade det varit ultimat ;) hehe

Usch vad det åskar här, läbbigt!! Ska avsluta här nu och fortsätta med mina förberedelser inför morgondagens resa till Älmhult =)


Fint besök

Av Pernilla och hennes lille Willjam, han var så underbar och snäll. Man bara satt och tittade på honom hela tiden =) Bara tre veckor gammal men ändå så stark och envis redan ;) hihi Nu har man fått lite bebis-gos för ett litet tag framöver =)
Vi ska försöka att börja umgås oftare för vi klaffar verkligen. Tycker det är kul för Pernilla är en sån mysig tjej =)
För er som inte vet så är det Markus kusin Fredriks fästmö och son =)

Har kommit igång med jobbet ordentligt nu, känns skönt men stressigt på ett bra sätt. Man utmanas lite hela tiden men på något konstigt sätt så känns det som det är så nu enbart för att jag jobbat så mycket natt. Men ska få lära mig en annan avdelning oxå om någon månad =) Dem behöver fler vikarier.
Jag är sån att jag alltid vill lära mig saker, när jag inte studerar så blir jag rastlös =P men när jag väl är i det så är jag inte så sugen om jag inte är jätteintresserad och på senare tid har jag ju fått sjuk prestationångest och sätter press på mig själv. Inte bra alls, jag vet..

Har inte recenserat mina två senaste böcker jag läst, här kommer dem =)



Författare: Sophie Kinsella
Titel: En shopoholics bekännelser
Handling: Man får följa en tjej när hon
försöker ta sig ur sitt enorma shoppingbeteende
samtidigt som hon ignorerar alla betalningspåminnelser
som dyker upp i brevlådan. Väldigt humoristisk!! =) Del 1 av 5 st hittills.
Betyg: 4 av 5 kossor



Författare: Sophie Kinsella
Titel: En shopoholic i New York
Handling: Hela livet är planerat hur
de ska leva sitt liv i New York, en artikel
och hela livet glider ur fingrarna. Spännande
och skräckinjagande vad folk gör med pengar.
Del 2 av 5 hittills.
Betyg: 5 av 5 kossor.

Caramellsås på spisen

i form av sockerlag som kokat över ;) hehe ska bli kul att städa upp =P eller inte.. får ta tag i det imorgon förmiddag!! för jag orkar inte nu =)

Vi fick rabarber av en patient idag som hade massor hemma.. så jag tog med några hem, ska frysa in det mesta.. men gjorde en liten sats rabarberkräm som är sååå gott =) Det var det som kokade över ;) hihi

Har jobbat mina två första dagpass, känns skönt men jobbigt oxå.. kommer ta någon dag innan man kommer in i det ordenligt efter att ha jobbat så många månader nätter. Visst har gått in någon dag då och då men ändå.. klagar inte, vill bara skriva av mig =)

Om en vecka är jag med min underbara Markus ♥ Ska bli så skönt att få kramas när vi vill för en helg =) Sen är det bara några veckor kvar innan han kommer hem igen. Vet dock inte om det blir förlängningar osv. Men det får vi ta sen =) Man ska kanske inte längta för mycket på att han kommer hem för då blir man lessen om det inte blir så.


Min glada goding =) Oj vad skäggig du var här älskling ;)

Kramar

Transportsurf

hände något roligt idag.. när jag slutade kl 7 och hade hämtat kläder och var på väg till omklädningsrummet där jag byter om i kulverten. Jag hör att det kommer en truck bakom mig och stannar vid sidan för att han ska kunna komma förbi. Då stannar han och frågar "Ska du ha skjuts?", givetvis tackar man ja.. vem orkar gå i den tråkiga kulverten på morgonen när man bara vill hem? =) Fick ducka för taket var lågt på vissa ställen.. stod där bak på flaket (en sån där truck som dem kan köra rullstolar och sängar på) som en surfguru, höll i mig och duckade =D Måste sett skitroligt ut.. Jättesnällt av honom =) Den transportkillen är supertrevlig så blev inte förvånad att han stannade =)

Kommer sakna att jobba med Veronica, vi har det så trevligt om nätterna och har lärt oss hur den andra jobbar =) Men vi ses igen för vi ska träna tillsammans om någon vecka.

Har städat hela natten, för den avdelningen skulle egentligen inte stängt så dem hade ingen stängningstur. Så vi var snälla och städade ur en del rum och fyllde på förråden där och sådär.. skönt att ha något att göra =) Speciellt när vi bara hade 7 patienter =P

Allena..

Igår åkte Markus till Gotland för att jobba en månad som geolog. Jobbigt att han var tvungen att åka iväg men är stolt över honom. Han är så duktig som geolog och alla som han jobbat med är så nöjda med honom.
Tråkigt att vara hemma själv men skönt att han fick lite jobb. Vi trodde han skulle vara hemma i sommar och att vi skulle få en hel sommar tillsammans. Sen blev det väldigt snabbt uppkommet, han fick jobbet i fredags och åkte igår.. Så man hann inte riktigt förbereda sig mentalt på att Markus skulle åka =(
Men vi ska klara detta precis som vi klarat allt innan ♥

I lördags cyklade vi till Söder och firade honom för han fyllde år. Vi cyklade dit, var härligt att cykla igen =) Får börja cykla till jobbet oxå men det är bara uppför så bävar så inför det =P


Come back

En del här tjatar om att jag ska skriva blogg så då får jag väl göra det ;) Blir en blogg a la Katta, en dag för dag blogg..

Torsdag åkte jag till Borås, blev upphämtad av pappas fru Anna.. vi skulle köpa tyg till klänningen jag fått för mig att sy =) Hittade ett jättefint beige tyg med limegröna blommor på =) Var superfint, hoppas bara att klänningen blir bra =) köpte även tyll som jag ska ha som underkjol.. så om någon har något bra förslag eller mönster på hur man gör det lätt så tar jag tacksamt emot det. Efter tygshopping åkte jag med hem till pappa där jag umgicks en del med minsta brossan Sebbe. Vi lekte med min mobilkamera och tog en del roliga kort och sen spelade vi boll eller rättare sagt, hunden Izzy spelade boll på sitt vis ;) hihi

På kvällen åkte vi till syrran där jag skulle sova över och agera kökska på förmiddag till hennes kalas på fredagen ;) Hihi ne skämt o sido, jag hjälper gärna till =) Sara och Andreas bor i ett jättemysigt litet fint hus, glömde dock ta kort på det.. Hann inte vara med så mycket på kalaset eftersom jag skulle på fest på kvällen och skulle göra mig iordning hemma hos Katta. Men Sara bjöd på god tacopaj och underbar hemmagjord prinsesstårta som vi gjorde på förmiddagen.


Fick skjuts hem till Katta där jag fick träffa mr D, han var en trevlig prick. Hoppas vi träffas igen =) Lyckades få med mig Katta på Lindas 80-tals fest, kul =) Hon var dock väldigt trött från dagen innan när hon och några vänner varit ute och festat så hon gick hem tidigare och sen kom hon och hämtade en väldigt glad Emma ;) Hihi På festen träffade man massa roliga människor som man inte träffat på länge och så fick jag ju kramas med min goding Linda. Fick även träffa hennes kärlek Christian som var en trevlig människa.

Lördag tillbringades i sängläge, mådde inte så bra.. fick tom ett smeknamn av min kära hälft ;) Bakfylleoffer.. elakt ;) Hihi Frukosten intogs kl 17 i form av pizza från galaxy =)

Söndag gjordes inte mycket, lyckades på något sätt i fyllan dra på mig en gigantus förkylning.. framåt eftermiddagen ville Katta köpa bikini så jag följde med en sväng till Knalle för att vara smakråd. Sen hade Anna och Johan förlovningsfika som vi gick på en liten stund. Anna hade gjort en jättegod Budapesttårta =) Mumma!!

Ni som fortfarande läser kan ju kommentera och lämna er blogg, vi fick ominstallera datorn och då försvann alla goa bloggar. Hoppas ni orkar ta er tid att ge mig den så jag har något att läsa =)

Kramar

RSS 2.0