Ursäkta, har du ett plåster?

Hade glasmästare på besök idag för när vi flyttade in så var ett fönster trasigt utifrån på balkongen. Så idag skulle dem komma och byta ut det samt isolera två fönster som det blåst ifrån. Han började krossa det gamla glaset för att kunna byta ut det.. helt plötsligt hör jag på breed skånska "Ursäkta, har du ett plåster?" och så kommer han med en tumme som är röd av blod.. men som tur var satt det ingen glasbit kvar utan det blödde bara massvis. Snäll som jag var så hade jag ett plåster =)

Igår var det en bra dag, inga godsaker och en långpromenad trots storm =) När jag kom hem från en kämpande promenix berättar Markus att det är storm ute ;) Som om jag inte märkte det ;) Tydligen var den klassad som nr 2. Inte konstigt vi fick kämpa som djur runt pildammsparken där vågorna stod höga.
Skönt att komma ut iaf =)

TisdagsTema

Kom på att det var ju TisdagsTema idag oxå, var längesen nu men om jag ska bli lite mer aktiv bloggerska så kan jag ju försöka återuppta det =)

Dagens tema var: Accessoarer (blev stavningen rätt tro?)

Min medeltidsring som jag fullkomligt älskar!!!

 


Fin korthållare mm lottas utDenna fina korthållare lottas ut som första pris hos Drömmar av silver,
andra pris en fin galge och tredje pris en fin tag =)

Tävlingen pågår tom 19 nov så det är lite brått..
skynda er ;)

Maskerader

Har varit på två maskerader det senaste..

En på jobbet där jag var djävul.. hade en röd klänning och djävulshorn =) Var en trevlig fest men fick gå hem ganska tidigt för att jag skulle jobba dagen efter. Tråkigt nog! Velade ända in i det sista om jag skulle gå eller inte och jag gick som tur var. Många skratt blir det med mina jobbarkompisar =)

och nu i lördags var vi på Kattas och Lenas 50-årsfest =) jag var undersköterska och Markus var min patient ;) hihi var ganska roligt!!! Markus sminkning var riktigt bra! Var en rolig fest och man fick träffa folk man inte träffar så ofta =) Mikael kom även dit en sväng, var väldigt roligt!


Kusin Vitamin Mikael, Katta the Devil och nurse Emma =)


Här står piraten Daniel och sjuklingen Markus ;)

RSS 2.0