TisdagsTema: Sol

Veckans tisdagstema är SOL, här kommer mitt bidrag.

Solen lyser på en isig gammal telefonstolpe, underbart :)


Fick en diagnos igår som gör mig ganska lättad, PCOS heter "sjukdomen". I stora drag så gör sjukdomen att man går upp i vikt, och sockret som man äter bildas till fett istället för energi som hos vanliga människor. Fått många svar på många frågor iom diagnosen. Min mens har försvunnit och den kommer tbx när jag går ner i vikt. Har fått medicin som ska hjälpa mig med det. Fler än jag trodde som har denna sjukdomen och jag känner mig mest hoppfull och lättnad över att få hjälp.

Tack för alla som finns där för mig!!! ♥Underbar fredag

Vilken härlig fredag det var på jobbet idag =) Underbart gäng som jobbade, lagom med patienter och man hade tid att prata med patienterna.. Har nog aldrig under min tid på onkologen varit med om en så lugn fredag =) Men någon gång ska vara den första för allt =)

Imorgon kommer pysen Willjam hit, vi ska vara barnvakt till honom medan hans mamma, pappa, mor och farföräldrar, farbröder går på Buddy Holly =) Han är ju så gosig den lille pysen, kramas alltid när man kommer =)Vad ska ni andra göra i helgen?

Vilken vinter

Jag älskar snön och vintern men som de flesta av er vet så håller inte mina lungor med. Men det är en annan historia =P Jag tycker det är underbart med all snö och så.. dock inte så roligt med alla stormar, bättre om det kommer lite hela tiden isf.. =) Men självklart längtar även jag till vår och sommar så man slipper alla kläder som ska på och av.

Är så glad att Markus övertalade mig att köpa ordentliga vinterkängor för några år sedan, såå skönt att slippa frysa och bli blöt om fötterna.. Vad har ni för skor?? =)

Igår började jag på vattengympa, det var jättekul!! =) Fick ju friskvårdskort från jobbet på 1200 kr. Perfekt, så jag köpte 25-klipp kort på vattengympan + entrekort =)

Har förresten fått två månader vikariat på jobbet nu, det är verkligen en lättnad. Inbillar mig att om jag har vikariat så är det lättare att få det förlängt sen =) eller vad tror ni?

RSS 2.0