Piiip piiiip

Ja nu vet man att brandlarmet fungerar iaf :D

Stod och stekte bacon när det plötsligt börjar pipa någonstans, förstod först inte vad det var.. för till en början var det glest mellan pipen.. men sen började det ordentligt, det var brandlarmet.. hittade inget att slå till brandlarmet med.. så fick springa in i köket.. öppna fönstret och sen hämta en stol och slita ner brandlarmet men fick inte ur batteriet.. så fick slita av den grejen som sitter fast på batteriet med tänderna.. HAHA vilken syn alltså.. tur jag var ensam hemma :D

För någon vecka sedan fick jag min Iphone.. har nytt nummer men använder den gamla sålänge sen håller, för jag ringer och smsar billigare med min gamla telefon.. ni får sms sen om mitt nya nummer :)

Trivs så bra med mitt liv just nu :) accepterat vissa saker och gått vidare och en stoooor sten föll från mitt hjärta. Jobbigt när jag tänker på det men har ändå accepterat och lever i mer harmoni nu än för några månader sedan. Det är inte värt att gå och anstränga sig när man inte får något för det. Acceptans är det bästa!

Hur är det med er?

Fått förlängt

Har fått förlängt på jobbet tom 31 januari och därefter hoppas jag på fast :) och dessutom jobb på mottagningen :) Så from 13 september kommer jag jobba mån-fre 7.30-16.30 :) Såå skönt.. Kan jag ha fasta rutiner med mat och träning. Känns jättebra!

Har för er som inte vet, skaffat ett gymkort.. och i det ingår både styrketräning och gruppgympa.. än sålänge har jag bara utnyttjat löpbandet för att gå på och styrketränat :) Minskat 4 cm i midjan och 1,7 kg på vågen sen jag började träna.. ska väga mig igen nästa vecka.. har nämligen gömt vågen igen för att jag vägde mig i tid och otid.. så vägning och mätning en gång i månaden :)

Förra helgen var jag hos min underbara kompis Katta, saknar henne redan!! ♥

Denna helgen är jag bara förkyld, snorar och fräser hela tiden :P

"Jag är med och tävlar om smink från ELF Cosmetics Sweden. Var med och tävla hos Adara du också!"

 

Ihop med Tidningskungen har Vicky nu möjligheten att låta er vinna en helårsprenumeration av valfri tidning.


RSS 2.0