härlig tur på Ven

Ven är ett ställe jag verkligen skulle vilja åka till igen :) Tandemcykling med min älskling var inte så svårt ändå, när man lärt sig hur man ska starta :) Jag fick cykla där fram för Markus tyckte jag var baktung ;) hihi
Var trevligt att umgås allihopa, hela Markus familj.. vi är många nu när alla är samlade, 8 st :) Vi cyklade runt hela Ven med många pauser och fikastund med god sallad som svärmor gjort :) MUMS!
Det var ganska blåsigt och stänkte lite på förmiddagen men sen så sprack det upp ordentligt och blev varmt och skönt.. Så lilla Emma brände ju sig som vanligt.. hehe

Har inte sån träningsvärk som jag trodde jag skulle ha idag, känns som om jag har mer träningsvärk i armarna än i benen som man skulle kunna tro.. höll ju krampaktigt i styret så egentligen är det inte så konstigt :)


Hela gänget f.v. Patrik, Jessica, Göran, Markus, Marie, Daniel och Emma.
Och jag själv bakom kameran, en mycket bra bild tycker jag.


Dåligt samvete

Får så dåligt samvete när man har ett gäng patienter och man nästan bara har tid för en av dem. Det känns inte alls bra men ibland blir det ju så, tyvärr. Även om vissa patienter klarar sig själv så vill man ju kunna prata med dem en stund. Alla behöver omvårdnad på sitt sätt.

Jobbar en dag till, imorgon.. sen är det tre veckor semester :D UNDERBART!! Min första sammanhängande betalda semester.. hur skönt är inte det? :) Bara går och tjatar om det på jobb, dem är säkert urtrötta på mig men snart slipper dem mig i tre veckor ;) Sen är det dags för att jobba på mottagningen, även kallat applikation 8 veckor. Efter det är min framtid oviss, så ska söka massa jobb. Vet inte alls vad som händer efter 15 augusti. Förhoppningsvis förlängt..

Blodomloppet i tisdags gick bra, är sååå stolt över mig själv.. träning är så kul, speciellt ihop med trevligt sällskap. Jag och Mariel som gått hela dagen och sagt att vi gick sååå sakta gick lååångt fram och snackade hela rundan :) Men vad många som genar och fuskar, de borde diskas ;) Dock var det väldigt kallt när man skulle fika..

huvva va läskigt

Vaknade inatt till blåljus i sovrummet, tittar ut och ser att det brinner i en villa.. visste att en villa var under renovering men när jag var trött och seg i huvudet så kunde jag inte koppla om det var den som brann men det var det. Tur i oturen att ingen bodde där men hemskt på allt jobb de gjort.

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid72082199001?bctid=83500256001

Fattar inte mitt konstiga förhållande till brand och eld.. älskar ljus och att smälta ljus osv, men när det kommer till större bränder så får jag sån sjuk ångest och rädsla. Vilket förhoppningsvis är normalt.
Minns när jag var liten att mamma fick gå upp varje kväll för att kolla så att spisen var avstängd fast det var flera flera timmar sen vi använt den. Förstår inte vart den rädslan kommer ifrån! Kan fortfarande idag känna så att jag måste upp och kolla spis, tv osv..

Rejäl svacka

Det är en rejäl svacka både på viktfronten och med mitt fysiska/psykiska välbefinnande. Går saaaakta neråt i vikt..

Var på en rektoskopi i onsdags förra veckan men de hittade ingenting så jag ska på en koloskopi oxå.. de tror det är IBS, irriterad tarm.. men för att diagnostisera det så måste jag göra alla tre skopi-undersökningarna.. känns inte allt för roligt.

Men nog om det, i fredags hade vi fest.. det var en väldigt lyckad och rolig fest. En bra blandning människor :) Får vi göra om fler ggr..

Känner mig helt lam på detta med blogg-skrivandet.. blää har ingen lust alls men samtidigt vill jag ju skriva så att ni vet vad som händer i mitt liv.


Lyckades kopiera över alla bilder från de gamla hårddiskarna och så
hittade jag denna godingen, Cessie som är väldigt saknad ♥

RSS 2.0