värsta dagen på länge

Idag har varit den värsta dagen på länge på jobbet, missade göra massor av saker för att det var så mycket att göra. Mycket plock med massa olika patienter hela tiden.. gick i ett hela tiden!! Visst det är skönt att ha att göra men det ska ju vara balans att det är så mycket att man ändå hinner med. Blodprovstagning, nefrostomiomläggning, morgontvätt, EKG osv.. ja det var mycket att hinna med idag.

Jag blir alltid så nervös när jag ska ha hand om patienter med hepatit, och det är väl inte mer än mänskligt. När man ska ta blodprov av något slag på en sån patient så tänker man efter en extra gång och koncentrerar sig till 200%. Är verkligen läskigt men det måste ju göras det oxå =) Och är man noggrann och använder handskar så skyddar man sig så gott man kan!! Mer än så kan man inte göra..

Inte nog med att det var en för jävlig dag på jobbet, när jag var på väg hem så fick jag mensvärk a la helvete. Hatar den jävla skiten.. man får ont i magen, illamående, CHOKLADSUGEN på samma gång.. ni killar har det verkligen lätt =)

Hade gjort vad som helst för choklad nu.. men ska klara det.. fan med =P


Kommentarer
Postat av: Katta

Åh! Du gör de inte lättare för mig med en chokladbilden! =P Men lider med dig med dina mensvärkar! NI killar ska faan inte klaga!!! =P



Puss & kram

2009-03-03 @ 20:54:45
URL: http://sessanspalats.blogg.se/
Postat av: Anna(twin)

Haha Katta du å din choklad;)

Jag lider me dig med tanke på att jag inte har sådana värkar längre det e verkligen sååååååå skönt att inte ens behöva ta någon tablett...men ajg vet ändu hur du känner dig..

Kram

2009-03-03 @ 21:06:11
Postat av: Markus

Håll dig ifrån chokladen nu :P kämpa på gumman!

2009-03-03 @ 21:23:42
URL: http://halfwaytohell.webblogg.se/
Postat av: Mamma

Att inte dessa jäkla smärtor kan bli lite mindre åtminstone för dig...lider med dig. Är ju ett helvete med dessa smärtor.



Puss å kram

2009-03-03 @ 22:32:40
URL: http://susannastankar.blogg.se/
Postat av: Monica o baby Felice

JA visst är dom gulliga ! Hon kämpar för fullt här hemma nu och ramlar på ansiktet om o om igen .. =)

2009-03-03 @ 23:45:01
URL: http://moncans.blogg.se/
Postat av: Sannas Myshörna

Sv: Nej, precis! Även det enkla kan vara riktigt mysigt :) Ja, vi hade det riktigt trevligt.

2009-03-03 @ 23:57:43
URL: http://sannasmyshorna.blogg.se/
Postat av: Leila bakar...

Ja vi får väl se om det blir nåt ätbart bröd av den där surdegen...hehe...

Kul att du kikade förbi =)

2009-03-04 @ 10:26:55
URL: http://leilabakar.blogg.se/
Postat av: Gynning

Hoppas denna dagen bir bättre!

2009-03-04 @ 11:32:38
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: Morfen

Tack för söt kommentar i min blogg, det värmde. Jag har inte heller så bra dag idag så då blir man lite extra glad av trevliga kommentarer. Ah vad chokladsugen jag blev när du visar bild på så läckra praliner. Kram på dej och hoppas att resten av dagen blir okej.

2009-03-04 @ 13:54:34
URL: http://morfen.blogg.se/
Postat av: elena cn

Ja, den där evinnerliga månadsplågan är något som vi svär ofta över här hemma. Både dottern och jag är drabbade i dagarna och dottern skriker efter choklad hon också!

2009-03-04 @ 14:58:42
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Monica

Hejsan tjejen! Hmmm låter som en vääälidigt stressig dag med mycket att hinna med & göra....

Inte lätt alla gånger!

Mmm uscha håller med dig till fullo, inget vidare med sådan smärta!! Visst har killarna det RIKTIGT bra för sig!!!!



Tack för dina fina kommentarer :) Alltid lika kul att se när det nåt från dig! =)

Silviakaka är en väldigt god kaka, kakan är nästan som en sockerkaka, & sedan häller man över en mkt god glasyr =)) Glasyren består av smältsmör, socker, vaniljsocker & äggula... som man sedan kokar upp & låter skyd lite. Sedan hälla man den på kakan, då kakan svalnat.... Mums mums säger jag bara, & förresten alla barnen här med, SKRATTAR Dom är helt tokiga i den.. =)

Sååå himla god kan jag lova, smakar lite som spetskaka om du vet vad det är?? Lite ändring i glasyren tror jag bara att det är... I spetskakan har man grädde i glasyren & inga äggulor... Men den kakan är inte heller dum,hehe..



Ja det var riktigt skoj att åka till ullared faktiskt =)) Sååå kul att kika omkring där :)

Mmm vet inte om det fanns sommarkläder ännu, kikade inte så mkt på det faktiskt... Men jag såg ju lite vår & även en del sommriga kläder, så kansk dom kommit upp nu???....



Men du, när du ska till ullarde sååå mååååste du höra av dig så vi får träffar, jag bor ju bara knappt 5mil där i från... Ååå vore värkligen såå skoj om du & din sambo & din mamma ville kika hit en sväng efter ni vart där... Två flugor i en smäll,hahaa..... =))Eller att jag åker ner när ni är där så kanske vi hinner ta en liten fika iallafall!! Vore sååå himla skoj, saknar er en massa massa!!! Längesen vi sågs nu!!! :(( Inte kul, måste föröka få ihop en lite träff snart nu under sommaren iallafall, vi pratade ju lite om att besöka er en sväng =))) Mysigt hade det vart!! <3



Stor stor kram till dig min vänn Emma Kram Monica....=)

2009-03-04 @ 21:54:45
URL: http://danielochmonica.blogg.se/
Postat av: Ebba

sv. Låter som en bra idé. Jag hade inte läst boken, så jag vet inte hur väl de stämmer överens med varandra, men jag tyckte filmen var bra iaf!

2009-03-06 @ 03:29:44
URL: http://ebbahallberg.blogg.se/
Postat av: Paula

Hehe jo, men de är lätt hänt att man gör det. Jag har nog valt lite fel jag med. Men de är som sagt inte lätt och veta vad man vill bli när man är så ung igentligen..

2009-03-06 @ 05:43:19
URL: http://pumaz.blogg.se/
Postat av: Lillan

God morgon!

Svar:Ja det är absolut böcker som är värda att läsas!

2009-03-06 @ 06:57:57
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0